fbpx

Gezondheidsweek

Van 30 maart t/m zondag 7 april is het de gezondheidsweek bij Sportcentrum Harks. Bij jij aanwezig tijdens één van onze activiteiten?!

Yoga lessen

Yoga is een hele diverse les met natuurlijk Yoga oefeningen en stretches, maar ook Tai-Chi, balans, stabilisatie en spierversterkende oefeningen.

Openingstijden feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en daar horen ook weer onze aangepaste tijden bij. Screenshotje maken en je weet altijd wanneer we open zijn!!

Groepslesrooster van 22 dec t/m 6 jan

In verband met de feestdagen zullen er in de periode van 22 december tot en met 6 januari andere groepslesroosters gelden. Deze groepslesroosters zijn te downloaden via onze website.

Winterfair 12 en 13 januari

In het tweede weekend van januari is er een spetterende ‘Winterfare’ georganiseerd bij sportcentrum Harks. Er zijn allerlei activiteiten, workshops, trainingen, kinder activiteiten en gezelligheid met eten en drinken! Een festijn in een winterjasje voor jong en oud. Leuk om met je vrienden te delen of gezin te bezoeken. Het enige wat je moet doen […]

Snelle en langzame KOOLHYDRATEN

Hallo allemaal, In de afgelopen tijd kregen we veel vragen over koolhydraten. Welke zijn goed en welke minder goed. Dat zullen we in deze nieuwsbrief wat meer duidelijk maken!! SNELLE KOOLHYDRATEN Snelle koolhydraten, ook wel ‘simpele of enkelvoudige koolhydraten’ genoemd, vind je bijvoorbeeld in koek en snoep en in tarweproducten zoals (wit)brood, aardappels, witte rijst en […]

X