Fitness bij Harks

Trainen op tijden dat het je uitkomt? Sport je liever alleen of in een groep? Fitness bij sportcentrum Harks is voor iedereen! Door ons ruime aanbod aan cardio en kracht toestellen hoef je zelden te wachten op een apparaat. Kom je voor de eerste keer trainen? Dan staan onze instructeurs voor je klaar. Zij kunnen altijd een trainingsschema voor je aanpassen of samen stellen.

Fitness met unieke begeleiding

Aan de hand van jouw wensen en mogelijkheden gaan we jouw doelstelling helpen te bereiken. We zorgen voor kwaliteit in begeleiding en bieden je advies en trainingsschema’s. Op het gebied van cardio-, kracht- en functionele training zijn we vooruitstrevend binnen de fitnessbranche. Ben je op zoek naar fitness in groepsverband, dan zijn onze Functional trainingen ideaal. Voor sociaal aspect en vakkennis staan wij voor je klaar.

Meer dan 80 groepslessen per week

Voor iedereen, maar dan ook echt iedereen, verzorgen wij afwisselende en effectieve groepslessen. Van elke les maken wij een feest. Voor ons complete aanbod verwijzen wij je naar ons lesrooster en kijk welke les bij jouw doelstelling past.

Personal training & Lifestyle

Wil je sneller en gegarandeerd resultaat? Ben je bereid om jezelf 100% te geven voor jouw doelstelling? Dan bieden wij verschillende programma’s aan die jouw levensstijl kunnen veranderen. Jouw toewijding en onze intensieve begeleiding is de sleutel tot succes. Het is de investering in jezelf meer dan waard! Meer info…

NU: INSCHRIJVEN ZONDER CONTRACT!

JE LIDMAATSCHAP IS MAANDELIJKS OPZEGBAAR
ZONDER EXTRA KOSTEN
DIRECT INSCHRIJVEN

WAT ANDERE ZEGGEN OVER HARKS

NU TIJDELIJK: INSCHRIJVEN ZONDER CONTRACT!

PREMIUM FIT
9,99/per week
Tijdelijk: Inschrijven zonder contract!
Incl. eGym: Fit in 30 minuten
Incl. Onbeperkt fitnessen (Netflix & TV op cardio)
Incl. Stages Spinning
Incl. Groepslessen
Eenmalig 30,- startersbijdrage
(Persoonlijk trainingsschema, clubpas & app)
FIT
8,99/per week
Tijdelijk: Inschrijven zonder contract!
Incl. Onbeperkt fitnessen (Netflix & TV op cardio)
Incl. Groepslessen
Eenmalig 30,- startersbijdrage
(Persoonlijk trainingsschema, clubpas & app)
X