fbpx

COVID-19

VRAAG & ANTWOORD COVID-19

Mag ik fitnessen en/of groepslessen volgen in de club?

Vanwege een verplichte landelijke lockdown kun je tot 30 maart niet fysiek fitnessen en/of groepslessen volgen in de club. Zoals je van ons gewend bent bieden we met Harks Online en  Outdoor Trainingen alternatieven om ook nu aan je sportdoelen te blijven werken! We hopen je natuurlijk snel weer te mogen begroeten op onze club.

Mag ik buiten wél sporten?

Ja, met je huidige lidmaatschap kun je deelnemen aan onze Outdoor Trainingen. Deze trainingen worden gegeven buiten bij de club. Uiteraard met inachtneming van de corona maatregelen. Een Outdoor Training reserveer je door hier te klikken.

Hoe reserveer ik een Outdoor Taining?

Een  Outdoor Trainingen reserveer je door hier te klikken.

Wat is de 21 Dagen Afslank Challenge?

Wil jij wat kilo’s afvallen en beter in je vel zitten? Speciaal voor Sportcentrum Harks-leden bieden we de ’21 Dagen Afslank Challenge’ aan. Werk samen met jouw Personal Harks Coach binnen 21 dagen aan een betere versie van jezelf. Normaal kost dit programma € 99,00 maar stellen wij nu tijdelijk GRATIS tot je beschikking. Klik hier om aan te vragen.

Ik wil thuis ook iets aan sport (blijven) doen. Bieden jullie hier iets voor aan?

Ja, met Harks Online kun je ook thuis aan je sportdoelen blijven werken! We bieden verschillende thuisprogramma’s aan. Bekijk snel welke opties er zijn.

Wat is 040FIT TV?

Wil je alles weten over krachttraining, gezonde voeding, afvallen en fitness? Volg dan 040FIT TV! Elke maandag om 19:30u is 040FIT TV live met een interactieve uitzending. Personal trainers, voedingsspecialisten en krachttraining deskundigen schuiven aan en jij kunt direct al je vragen stellen aan het panel van specialisten. Via de speciale 040FIT TV webpagina kun je je aanmelden voor een live uitzending en alle eerdere uitzendingen terugkijken. Natuurlijk ook te gebruiken voor alle Harks leden!

Zijn jullie collega's van Pro Sports wel open?

Premium fitnessen is tot 30 maart niet mogelijk. Wel is de fysiopraktijk geopend en kan er buiten personal training worden gegeven. Maak een afspraak via de website van Pro Sports.

Hoe zit het met mijn lidmaatschap?

We kunnen ons indenken dat je in een bijzondere periode als deze een vraag hebt over je lidmaatschap. Voor nu loopt je lidmaatschap als normaal door. Op dit moment is er nog geen definitieve datum dat we je weer in de club mogen ontvangen. Op het moment dat er een definitieve datum bekend is, ontvang je opnieuw bericht en kun je een van onderstaande opties aan ons doorgeven via een speciaal ingerichte webpagina.

  • Optie 1: 100% incasso compensatie
  • Optie 2: 50% incasso compensatie
  • Optie 3: Ik steun Harks voor 100%

Compenseert Harks de periode dat de club verplicht gesloten moet blijven?

Ja, zodra onze club weer open mag kun je jouw compensatie optie aan ons doorgeven via een speciaal ingerichte webpagina. Je ontvangt hier, zodra onze club weer open mag, opnieuw bericht over. De verschillende compensatie opties vind je onderstaand en hebben we in de laatste nieuwsbrieven uitgebreid gepresenteerd(versies 2 feb. en 23 feb. jl.). Nieuwsbrief niet ontvangen? Klik dan hier

  • Optie 1: 100% incasso compensatie
  • Optie 2: 50% incasso compensatie
  • Optie 3: Ik steun Harks voor 100%

Ik heb de laatste nieuwsbrief (mail) niet ontvangen. Waar vind ik deze?

Vervelend als de laatste nieuwsbrief niet is aangekomen. We vinden het belangrijk om je goed te (blijven) informeren. Vraag hem hier alsnog aan en je ontvangt hem in je mail.

Heb je een vraag die nog niet beantwoord is? Mail naar info@harks.nl.

X