Fitness

Fitness bij Harks

Trainen op tijden dat het u uitkomt? Sport u liever niet in een groep? U kunt dan zelfstandig komen trainen in onze fitnessruimte.

Onze fitnessruimte is gelijk geopend aan onze openingstijden. Door ons ruime aanbod aan cardio en kracht toestellen hoeft u zelden te wachten op een apparaat. Komt u voor de eerste keer trainen? Dan staan onze instructeurs voor u klaar. Zij kunnen altijd een trainingsschema voor u aanpassen of samen stellen.

LIVE DJ

Elke donderdag staat onze DJ Eric van 19.00-22.00 er voor jullie om een sportief avondje uit te beleven. Diverse House, Club en Dance muziek zorgen voor wat extra energie tijdens het sporten!

METEN EN WEGEN

Het is tijdens de begeleidingsuren in de fitnesszaal mogelijk om je te meten en wegen. We kijken dan o.a. naar gewicht, vetpercentage, vetmassa en spiermassa. Hoe meer je weet, hoe beter je kan zien wat je resultaten zijn, zodat je gerichter verder kan werken aan je doelstelling. Daarnaast kun je advies krijgen van onze instructeurs hoe je jouw resultaten kan verbeteren en je doelstelling kan realiseren.
Een losse meting kost € 2,50
Full body analyse kost € 9,95

De instructeurs van Sportcentrum Harks staan voor je klaar.

Waarom Harks?

Meer dan 20+ verschillende groepslessen

Professionele begeleiding

Nieuwste fitness apparatuur

Ruime openingstijden

Personal Training & Lifestyle

ZELF KENNISMAKEN MET HARKS?

VRAAG DAN
EEN GRATIS PROEFLES AAN
AANVRAGEN

WAT ANDERE ZEGGEN OVER HARKS

SFEERIMPRESSIE FITNESS

X