Rianne

Sinds het begin dat eGym er is ben ik begonnen. Ik vind het zeer fijn dat de apparaten aangeven wat je moet doen. Je gebruikt ook alle spieren door de fijne methode van de apparaten. Geweldig om te doen en heel goed vol te houden.

Anke

Ik ben al 4 jaar bezig met eGym, ik doe dit 2x tot 3x per week. Ik merk zeker een verschil met dat ik begon met eGym en nu. Je hoeft niet na te denken over wat je moet doen, je kan gaan zitten en je logt in met je bandje en kan aan de […]

Beau

Ik ben Beau en ben 24 jaar. Ik sport inmiddels 2 jaar bij Sportcentrum Harks. Sporten is voor mij puur ontspanning, ik voel me er lekker bij en vind het heerlijk mezelf uit te putten en het uiterste uit mezelf te halen.

Karla

Mijn naam is Karla en ben 34 jaar. Ik sport inmiddels ruim 10 jaar bij Harks. Toen ik door een blessure moest gaan sporten, heb ik gekozen voor Harks. De ruime openingstijden, sfeer, goede apparaten en fijne instructeurs zorgen ervoor dat ik hier blijf sporten.

Rob

Mijn naam is Rob. Ik ben 67 jaar en al meer dan 10 jaar actief bij Harks. Na meer dan 30 jaar intensief geschaatst te hebben moest ik noodgedwongen op zoek naar een andere sport .De keuze voor Harks lag voor de hand , omdat mijn werkgever een gereduceerd tarief aanbood.

Henri

Mijn naam is Henri Janssen en ik sport sinds 11 september 2014 bij Harks. Het is begonnen met een folder in de brievenbus, dat er 50 ongetrainde personen werden gezocht voor het “kom in aktie” plan.

Bram

Ik ben Bram en ben 24 jaar en kom uit Eindhoven. Ik sport nu bijna 2 jaar bij harks. De reden dat ik bij Harks ben gaan sporten is omdat mijn moeder er ook altijd heeft gesport en ik heb er altijd wel goede dingen over gehoord.

X